Nuorten Kick off -päivä käynnisti Paimion Rastin 25. juhlavuoden

Valokuva

Tänä vuonna juhlitaan vuonna 1985 perustetun suunnistuksen erikoisseura Paimion Rastin 25-vuotisjuhlavuotta. Juhlavuoden kunniaksi on tehty juhlalogo, joka julkaistiin Nuorten Kick off -tilaisuudessa Ankkalammella lauantaina 16. tammikuuta.

Mukana kick Off -tilaisuudessa oli 11 nuorta, jotka kuuntelivat tarkkaavaisesti uuden vetäjän sanoja Ankkalammen takkatuvalla ja osoittivat aktiivista asennetta niin suunnistusharjoituksen aikana kuin sen jälkianalysoinneissa. Kourallinen nuoria oli estynyt tulemasta mukaan tilaisuuteen, mutta olivat osoittaneet kiinnostuksensa olemaan mukana nuorten toiminnassa, joten mukavan kokoisella ryhmällä pääsevät nuoret tekemään harjoituksia kohti uutta suunnistuskautta.

Samalla päätettiin, että kaikki 11-20 -vuotiaat nuoret, jotka eivät kuulu edustusryhmään ovat yhtä Power nuorten ryhmää, jossa toiminnan päävetäjänä toimii Katri Lindeqvist ja erilaisten harjoitusten vetäjäinä ja apuohjaajina ainakin Henna Reponen, Kari Hölsö, Jarmo Sipponen, Markku Sipponen ja Jonna Helin.
Valokuva

Kauniin talvisessa metsässä tehdyssä Kick Off -harjoituksessa oli nuorilla vauhti päällä ja mukana ihailtavaa yritystä. Oppia tuli kolmessa eri teemalla tehdyssä suunnistusharjoitteessa ja kokemus karttui.

Viikoittaiset treenit ovat maanantain salijumppa, tiistain juoksukoulu, torstain yhteislenkki, perjantain pelivuoro ja viikonlopun PR-rastit, joissa erityisesti nuorille suunnattua taito-opetusta on tarjolla seuraavan kerran 7.2., 28.2. ja 14.3. Nuorten ensimmäinen leiriviikonloppu järjestetään 12.-14. maaliskuuta. Tervetuloa mukaan satunnaisesti tai säännöllisesti kaikki +- 11-20 -vuotiaat ja myös nuorten vanhemmat!
Tweet