TOMMILLE SM-HOPEAA

Kova harjoittelu on taas tuottanut tulosta, kun Reposen Tommi hiihti hopealle Raahessa käydyissä hiihtosuunnistuksen keskimatkan SM-kisoissa lauantaina 23.2. Tommin edelle ehti vain Pohjankyrön Rastin Toni Saari kylläkin reilun kolmen minuutin erolla. Mitali taistossa Tommi oli alusta asti kiinni. -Hiihto sujui ehkä liiankin hyvin, virheitä tuli kolmen neljän minuutin luokkaa, suunnistamalla tämä kisa voitettiin.

Paimiolaisista mukana olivat Eija (D40) ja Jere (H16) Sipponen, Eija hiihti 10:ksi ja Jere oli ensimmäisissä SM-kisoissaan 25.

Hiihtosuunnistuskausi 2008 on lähtenyt lupaavasti käyntiin vähästä lumesta ja lukuisista perutuista kisoista huolimatta. Imatralla 9.-10.2. Tommi kävi avaamassa kauden ja voitti H 16 sarjan kahden päivän yhteiskisan Anssi Juutilaisen laatimilla radoilla.
Sievissä la 16.2. Tommi oli toinen, silloinkin voittajan oli Toni Saari.
Maakuntalehti Ilkan urheilusivut kommentoivat mennyttä kisaa: ”H 16-sarjassa toista kauttaan kilpaileva toisen polven hiihtosuunnistaja Toni Saari otti arvokkaan päänahan vyölleen, sillä hän kukisti viimevuotisen keskimatkan suomenmestari PR:n Tommi Reposen lähes minuutilla.” Pikkusisko Niina oli tuolloin myös mukana voittaen D12 sarjassa kilpasiskonsa seitsemällä minuutilla ja lupasi lähteä hisustamaan toistekin.
Tweet