Seppo Väli-Klemelä Paimion Rastin manageriksi

Yksi suomalaisen suunnistusurheilun vaikuttajista ja näkyvimmistä persoonista, Seppo Väli-Klemelä, ottaa vastattavakseen Paimion Rastin miesten ja naisten edustusjoukkueiden manageroinnin kaudesta 2008 eteenpäin.

Paimion Rastin vuonna 2006 laatiman toimintastrategian ja vision mukaisesti, seuran on tarkoitus ottaa vuoteen 2009 mennessä paikkansa huippusuunnistuksen terävimmässä kärjessä ja tämän suunnitelman toteutumiseksi aikataulussa, seura on päättänyt vahvistaa osaamistaan entisestään valmennuksessa ja manageroinnissa.

Seppo Väli-Klemelä on aiemmin manageroinnut menestyksellisesti niin Angelniemen Ankkurin, Deltan kuin Turun Suunnistajienkin huippuryhmiä ja nyt vuoden sapattivapaan pidettyään Seppo kokee olevansa taas täynnä toimintatarmoa ja valmis uusien haasteiden kohtaamiseen.

Sepon mukaan Paimion Rastin nykyinen materiaali luo edellytykset hyvään menestykseen niin naisten kuin miestenkin puolella vuonna 2008. Tästä hyvänä osoituksena Seppo pitää naisten saavuttamaa SM-kultaa viestissä jo tänä vuonna.

Miesten puolella ehdottomalle huipulle nousu ei vielä kaudella 2007 toteutunut, johtuen mm. avainsuunnistajien loukkaantumisista, esim. Kim Fagerudd. Myös PR:ssä seurataan nyt huolella, mitä seurasiirtomarkkinoilla on lähiviikkojen aikana tapahtumassa.

LISÄTIETOJA:
Seppo Väli-Klemelä
manageri
puh. 0400 405 819

Raino Lindeqvist
edustussuunnistuksen pj
puh. 040 706 1692
Tweet