Valokuva
Naiset komiaan voittoon

Valokuva
Satu leimaa viimeisellä rastilla

Paimion naisjoukkue nappasi viestiliigan toisen osakilpailun voiton sunnuntaina Parmaharjulla ja vahvisti näin johtoaan liigan kärjessä. Inga aloitti viestin upeasti tullen vaihtoon kärjessä ennen Rastivarsoja ja Rajamäen Rykmenttiä. Mirkka Salmelin jatkoi viestiä pysyen kärjen tuntumassa ja vaihtoi sijalla viisi. Viestiä johti toisessa vaihdossa yllättäen MS Parman 2. joukkue, joka oli repinyt yli minuutin eron seuraaviin. Paimion ankkuri Satu Vesalainen pääsi metsään reilun neljän minuutin erolla kärkeen. Itsevarmuutta uhkuen Satu lähti metsään tavoittelemaan kärkisijoja. Tarkkana suunnistajana tunnettu Vesalainen hoitikin homman kotiin ja tykitti maaliin kärjessä 11 sekuntia ennen Parman kakkosta. Viestin kolmas oli Rajamäen Rykmentti.
Miehissä paimiolaiset eivät yltäneet aivan kärkeen, vaan nelikko Antti Ryynänen, Janne Virtanen, Matti Tahvonen ja Markus Lindeqvist juoksivat sijalle 7. Eroa kilpailun voittajaan Vehkalahden Veikkoihin jäi lopulta 1.52. Angelniemen ankkuri sijoittui viestissä sijalle 4 ja jatkaa viestiliigan kärjessä. Paimion Rastin 2 joukkue oli 12.

Satu toinen ja Markus neljäs Finnspringissä

Kevään suurtapahtuma Finnspring kilpailtiin Liedon Parman isännöimänä Parhaharjun avokalliomaastoissa. Tanskassa kilpailtavien PM-kisojen vuoksi ei kaikkia maan kärkinimiä lähtöviivalle saatu mukaan, mutta kovatasoisesta kilpailusta oli silti kysymys. Naisten kilpailun kärkisijasta käytiin kova taistelu Paimion Satu Vesalaisen ja Angelniemen Ankkurin Sanna Heinosen välillä. Sanna vei kisan 12 sekunnin marginaalilla ennen Satua. Kisan kolmas oli Jämsän Retkiveikkojen Laura Hokka, joka jäi kärkeen lähes kolme minuuttia. Hyvää paimiolaispäivää täydensi Inga Dambe, joka sijoittui viidenneksi.
Miesten kisassa Paimion Rastin lippua piti ylhäällä Markus Lindeqvist, joka suunnisti varmasti ilman suuria virheitä ja sijoittui lopulta neljänneksi. Eroa voittajaan, Orientin Johan Bäckmaniin, kertyi reilu kolme minuuttia. Kisan toinen oli Kalevan Rastiin täksi kaudeksi vaihtanut Miika Hernelahti ja kolmas PM-kisajoukkueen varapaikalle yltänyt Rasti-Kurikan Juha-Matti Huhtanen. Teemu Väre oli kisan 17., Janne Virtanen 18. ja Juuso Lindeqvist 26.
Nuorten sarjojen onnistujia olivat Emma Silvennoinen D15 ja Tommi Reponen H15, jotka molemmat nappasivat voitot sarjoistaan. Jere Sipponen sijoittui H14 sarjassa sijalle 7 ja Janne Nieminen H15 sarjassa sijalle 10.