Powereitten kevätleiri 4-9.4.07 Ruotsissa

Keskiviikkoiltana startattiin kohti Ruotsia ja majapaikkaamme Sikargårdenia. Torstai aamulla matkalla reissun ensimmäinen suunnistusharjoitus Oxelösundissa upeassa auringonpaisteessa. Harjoitus juostiin pari viikkoa aiemmin suunnistetun viestikilpailun, Måsenstafetten, rasteilla. Sitten kohti majapaikkaa. Majapaikan maisemat olivat upeat, pihalla kiekui kukko, joka tosin oli hiukan sekaisin ja kiekui aamuherätyksenkin vasta kun olimme jo lähdössä kisoihin/harjoituksiin. Lisäksi kukkapenkkejä rapsutteli erinäinen määrä kanoja ja ankkoja. Lisäksi vielä muutama koira ja kissa. Huoneet olivat mukavat ja pääsimme myös kokemaan ruotsalaisen saunan ihanuudet, löylykauhaksi soppakauha ja kiulun virkaa toimitti taikinakulho, ohjeen mukaan vettä sai heittää kiukaalle vain vähän kerrallaan, joten eipä niitä löylyjä oikein saatu.
Keittiöporukalla oli alkuun omat vaikeutensa, kun sopivia vuokia ei löytynyt ja merimiespihvit vaihtuivat merimiespyttäriin, mutta jokainen sai vatsansa täyteen ja hyvää oli.
Perjantain ohjelmassa oli Åby travet -kisa. Hienosti kaikki suunnistivat suht` vaikeassa maastossa ratansa läpi hyväksytyllä tuloksella. Illalla jalkapalloa ja pieni verkkalenkki sekä viestipalaveri.
Lauantaina vuorossa oli Kolmårdskavlen -viesti. Taas kaikki joukkueet hyväksytysti läpi ja H16 hienosti sijalle 4. Taas jalkapalloa ja illalla juostiin uudelleen kisarata mielikuvistusharkkana pallokentällä. Illan ohjelmaan kuului vielä yhteinen illanvietto pienine kisailuineen ja Jeren synttäri "kakun " syömistä.
Sunnuntaina oli aika pakata kamppeet kasaan ja kääntää bussi kohti Eskilstunaa, missä vielä juostiin harjoitukset Tiomila 2007 harjoituskartalla ja sitten kylpylään, joka taisi olla monelle aikamoinen kokemus yhteisine pukutiloineen ja saunoineen. Mutta ne aallot oli komeat.
Jalkapallo ja fusku olivat ehdottomat vapaa-ajan toiminnot. Jalkapallo tosin osoittautui vaaralliseksi lajiksi, yksi kunnon jalkavamma, toisesta selvittiin onneksi yhdellä jääpussilla.

Leiriläisten koottuja mietteitä ;

Futis on kiva laji, mutta vaarallinen. Totta! T: Kimi
Hyvät harkat, huonot kartat
Turvallinen bussikyyti kaikkialle
Puuro on liian täyttävää...
Jännittää...5,6km...
Hienot järvimaisemat + lisukkeet
Ruottalainen sauna EI OLE SAUNA
Kivasti vapaa-aikaa ja yhdessäoloa
Hyvät treenimaastot. Kai??
Yllättävän isot kisat? Jopa Suomen lippu
Ihana kisamaasto !!!!!!
Kortin peluu kivaa!
Hienot kassit, "sauna" palaa....

Plussan arvoista leiriläisten mielestä olivat,; hyvä ruoka, majoituspaikka, bussikyyti, ratapiirros palautteet, harjoitukset ja kisat, futis, kannustus .....

Leirillä mukana olivat; Jaana, Jonna, Emma, Sanna, Noora, Tiia-Maria, Niina, Tuomas, Kimi, Jannet, Tommi, Teemu, Lassi, Erno, Jere, Werner. Turvallisesta bussikyydistä vastasi Ilkka, Keittiössä ruuat pöytään loihti Hanneli. Kisapaikalla huollosta vastasivat ja keittiössä auttelivat Kaija, Tove ja Leena. Harjoituksista ja kisapalautteista vastasi Matti.

Kiitos kaikille mukavasta leiristä!!

Leena
Tweet