Valintoja vuodelle 2007

Paimion Rastin johtokunta kokoontui puheenjohtaja Juhani Haritun johdolla järjestäytymiskokoukseensa. Uusina jäseninä johtokunnassa aloittivat Taisto Nieminen ja Janne Virtanen. Johtokunta teki kokouksessaan runsaasti valintoja. Seuran varapuheenjohtajana toimii Mika Lyytikäinen. Kaija Hulkkonen jatkaa vaativassa sihteerin toimessa. Taloudenhoitajana seuran laskuja ja rahavaroja hoitaa Tarja Aaltonen. Tarja on hoitanut tehtävää jo vuodesta 1991.

Jäsenrekisteriä ylläpitää Lasse Sillanpää. Varustevastaavana jatkaa toistaiseksi Milla Vehkaoja. Sinettivastaavana ja nuorisopäällikkönä on edelleen Leena Salo. Ratamestarikorttiasioista vastaa Mika Lyytikäinen. Kuntosuunnistusasioissa yhteyshenkilö Suunnistusliittoon on Helena K. Reponen.

Johtokunta nimesi myös valiokunnat vuodelle 2007. Kokoonpanot ovat melko samanlaiset kuin vuonna 2006 ja ne ovat nähtävissä täältä. Rastitupa-työryhmään johtokunta kutsui Kaija Hulkkosen, Satu Vesalaisen, Eija Sipposen, Tapani Salon ja Anne Summan.

Paimion Rastin sääntömääräinen kevätkokous on torstaina 22.3. klo 18.00 Rastituvalla. Silloin käydään läpi vuosi 2006 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen muodossa.
Tweet