NUORTEN TIOMILASTA OPPIA


Nuorten kanssa ollaan vuoden aikana toteutettu PRiNT-projektia - Paimion Rasti innolla Nuorten Tiomilaan-. Innolla kolme joukkuetta matkaan lähtikin Turusta torstaina 3.8. Kilpailupaikalle Ruotsin Skövdeen saavuimme perinteisten uinti-ja ruokataukojen jälkeen hyvissä ajoin ennen nuorempien H/D12 starttia perjantai-illalla. Viisikkoa, Noora, Tiia-Maria, Werner, Niina ja Erno taisi jonkin verran edessä oleva kilpailu jännittää. Tämä viisikko sai suorituksestaan kuitenkin täyden kympin ja ansaitusti komeat jäätelöt Matilta.

H/D18 viesti starttasi totuttuun tapaan 02.30 lauantai aamulla. har Rock Orienteering:n kajahtaessa ilmoille, ei teltoissa varmaan enää monikaan nukkunut. Jäniksen saattamina 88 aloittajaa rynnisti pimeään metsään. Nikolla ei hermot aivan pitäneet ja kun alun pummien ja huonojen reitinvalintojen jälkeen vielä polvi pakotti loppumatkan taittamaan kävellen tultiin vaihtoon melkeinpä viimeisenä. Toiset pojat saivat sijoitusta hinattua ylöspäin ja yhteislähdössä ruotsalaisen telomaksi joutuneen ja nilkkansa loukanneen Tuomaksen ylitettyä maalilinjan sijoitus oli 58.

D18 viesti starttasi aamulla 05.30 ja matkaan lähti 97 nuorta neitosta. Tyttöjenkin osalta viesti käynnistyi hiukan nihkeästi ja kun vielä yksi leima jäi rekisteröitymättä niin tuloksena oli hylkäys.
Ensi vuonna sitten näytetään. Porukasta jäävät pois ainoastaan Vilppu, Jaana ja Emmiina

H/D12: Noora, Tiia-Maria, Werner, Niina ja Erno 37.
H/D18: Niko-Petteri, Vilppu, Tommi, Janne, Henri, Lassi, Petteri, Teemu, Jere,
Kimi, Mikko, Tuomas 58.
D18: Henna, Emma, Jonna, Heidi, Emmiina, Sanna, Jaana hyl.
Tweet