VOL 2006

Valtakunnalliset VOL -leirit tarjoavat 15 - 16 -vuotiaille nuorille mahdollisuuden hioa suunnistustaitoaan osaavien ohjaajien opastuksella. Taitoharjoitukset ja niistä saadut vinkit omaan harjoitteluun ovatkin olleet monien vuosien ajan nuorten mielestä leirien parasta antia. Monipuolisten taitoharjoitusten lisäksi leiriläiset saavat tietoa myös fyysisestä harjoittelusta. Käytännön harjoitusten lisäksi leiripäivien ohjelmaan sisältyy erilaisia leikkimielisiä kisailuja ja luentoja. Leiriviikon aikana nuorilla on mahdollisuus myös tutustua eri puolilta Suomea tuleviin samanikäisiin nuoriin ja solmia ystävyyssuhteita.

Kesän 2006 VOL -leirit järjestetään 12. - 16.6.2006 kahdella eri paikkakunnalla: Pohjassa Kisakeskuksen urheiluopistolla sekä Hankasalmella. Jako on tehty suunnistusalueittain; Varsinais-Suomi leireilee Hankasalmella.

Ensimmäiset valinnat leireille on tehty loppurankin 2005 perusteella siten, että ikänsä puolesta 16-sarjaan jäävistä paikan saa 50 tyttöä ja 55 poikaa. Lisäksi jokaiselta alueelta kutsun saa seuraavana 16-sarjassa rankilistalla oleva tyttö ja poika. 16-sarjaan siirtyvistä leirille kutsutaan 15 tyttöä ja 20 poikaa. Lisäpaikkoja on mahdollista tavoitella vielä SM -pitkiltä 20.5.2006, josta valitaan 5 tyttöä ja 10 poikaa. Kutsuttavien kokonaismäärä on 183 nuorta: 84 tyttöä ja 99 poikaa.

Paimion Rastista ovat ensimmäisessä valinnassa saaneet paikan Hankasalmelle Jonna Helin, Henna Reponen ja Niko-Petteri Salo.
Tweet