Katri Kerkola ja Mika Lyytikäinen PR:n väreihin

Vuoden seurasiirtokaruselli on ohi. Paimion Rastin riveissä tapahtui muutamia muutoksia.

Katri ja Markus eCrossissaKatri Kerkola Paimion Rastiin

Suurin uutinen on Katri Kerkolan, 22, siirtyminen kasvattajaseurastaan Tampereen Pyrinnöstä Paimion Rastiin. Yksi taustatekijöistä on varmasti poikaystävä Lindeqvistin Markus. Toinen vetävä tekijä Varsinais-Suomeen ovat opinnot Turun yliopistossa. Katrin meriitteihin kuuluu hyviä sijoituksia sijoille 3-6 SM-kisoissa sekä kaksi kultaista viestimitalia juniorivuosilta. Junnuvuosilta mieleen jäivät myös suurjunioriviestien voitot Suomessa ja Ruotsissa. Aikuisten sarjassa Katrilla on vahvoja näyttöjä niin ikään viesteistä.

Katrin haastattelu 31.10.2002

Liikettä Norjan rajalla

Lähtöpuolella on Antti Ryynänen, 23, joka viettää opiskeluiden myötä kevään Norjan Trondheimissa. Samalla paita vaihtuu paikallisen NTNUI:n väreihin. Mies on kuitenkin palaamassa takaisin Suomeen ja Paimion Rastiin jo ensi kesänä.

Samaan aikaan tulopuolella on vuoden Nydalen SK:ssa suunnistanut Mika Lyytikäinen, 25. Vastaavasti Oslossa vaihto-opiskelujen myötä kokemuksia keränneen Paimion Rastin kasvatin paluu on mannaa PR:n miesjoukkueelle. Lydehän tunnetaan erittäin kokeneena suurviestien yöosuuksien taitajana, siitä viimeisimpänä todisteena Nydalenin väreissä saavutetut Tiomilan 10. ja Jukolan 11. sija.

Mari ja Vesa palaavat kotiseudulle

Kokeneemmasta kaartista Mari Rintanen palaa kotiseudulleen Kangasalan SK:hon ja Vesa Elovaara Angelniemen Ankkuriin.
Tweet