Suunnistuskoulu avaa kevätkauden

Paimion Rastin lasten suunnistuskoulun kevätkauden avaus tapahtuu ti 5.4. klo 18.30 maauimalan saunalla. Opastus on Sähköyhtiöntieltä. Ohjelmassa on uusien ilmoittautuminen, infoa lasten vanhemmille ja lyhyt harjoitus. Ankkalammen saunan pihamaastoon on rakennettu myös emit –rata, jossa voi kokeilla sähköistä leimausjärjestelmää.

- Suunnistuskoulussa opetetaan lapsille suunnistusta ja metsässä liikkumisen taitoja. Meillä on viikoittain harjoituksia, joissa suunnistuksen ohella myös harrastetaan muita liikuntamuotoja ja leikke-jä, kertoo suunnistuskoulun vetäjä Päivi Laitinen.

Suunnistuskoulu on tarkoitettu 7-11 –vuotiaille lapsille. Kouluikäisiä nuoremmat voivat toki tulla mukaan vanhempiensa kanssa. Samoin vanhemmille 11-14 –vuotiaille on oma Power –ryhmä, joka myös kokoontuu ensi tiistaina Ankkalammella.
Suunnistus on Paimiossa suosittu koko perheen laji. Esimerkiksi Peimarin Rastit keräävät viikoittain pari sataa kuntoilijaa lajin pariin. Paimion Rastin edustusjoukkue taas kuuluu Suomen parhaimmistoon.
Tweet