Maaliskuussa koulutukseen


Maaliskuussa on tarjolla runsaasti suunnistusaiheista koulutusta. Kehitä tai ylläpidä osaamistasi. Seura maksaa osanottomaksun. Lisätietoja puheenjohtaja Juhani Haritulta.

Raision liikuntatoimi ja VARSY ry järjestävät koulutustilaisuuden ti 1.3.2005 klo 18 Raision kaupungintalon valtuustosalissa. Aiheena on "Miten pidän urheilijan terveenä" ja "Naisten valmentamisen erityiskysymykset". Tilaisuuden luennoitsijana Ateenan olympiakisajoukkueen lääkäri, lääketieteen tri Hannele Hohtari. Lisätietoa.

Varsinais-Suomen Suunnistus ry järjestää kilpailujärjestäjien ja ratamestarien koulutustilaisuuden 3.3.2005 klo 18.00-21.30 Piikkiön Kehityksen kerhotalolla Piikkiössä. Tilaisuuteen kutsutaan kaikki vuoden 2005 kansallisten ja aluemestaruuskilpailujen kilpailunjohtajat, ratamestarit ja valvojat sekä muut ratamestarit, jotka ovat uusimassa ratamestarioikeuttaan. Tilaisuus antaa valmiudet anoa uusintaa I tai II luokan ratamestarioikeudelle. Alue edellyttää anomuksia käsitellessään koulutukseen osallistumista.
Kutsu

Suunnistusliitto järjestää Nuori Suunta -ohjaajakoulutuksen 5.-6.3.2005 Turun Suunnistajien seuramaja Alppilassa Kaarinassa.
Lisätietoa

Varsinais-Suomen Suunnistus järjestää karttaillan to 10.3.2005 klo 18.00 Turun kaupungin kiinteistölaitoksen tiloissa, osoite Linnankatu 55 (taloon tullaan sisään pohjoisen/keskustan puoleisesta päästä), ovi on auki 17.30-18.00. Jos myöhästyt, soita 040 5022869, niin pääset sisään. Tilaisuus on 2. kerroksen Tuuminki-kokoushuoneessa.
Illan aiheet:
- Ilkka Saarimäki esittelee Turun kaupungin karttajärjestelmiä
- Bertel Pahlman Karttatalo Mainos-B Oy:sta esittelee heidän tulostekarttatuotantoaan
- keskustelua tulostekartoista
Ilm. ti 8.3. klo 16 mennessä Martti Alilonttiselle martti.alilonttinen(at)maanmittauslaitos.fi tai puh. 0205414045.

Varsinais-Suomen Suunnistus ry järjestää ratamestarikoulun 19.3.2005 klo 9-16 Hotelli Juliassa Turussa. Koulun tavoitteena on antaa valmiudet toimia kansallisen tai aluemestaruuskilpailun ratamestarina tai valvojana, arvokilpailun ratamestariryhmän jäsenenä sekä seuraratamestarikurssin kouluttajana.
Ratamestarikoulun suorittanut voi anoa II luokan ratamestarioikeutta, kun hänellä on koulun lisäksi myös käytännön ratamestaritehtävä seuratasolla.
Kutsu
Tweet