Ilmoittaudu Ratamestarikoulutukseen!

Tervetuloa Varsinais-Suomen Suunnistus ry:n Ratamestarikouluun.

Aika: lauantai 13.2.2010 klo 9 - 16

Paikka: Koroisten koulu, Koulutie 2, Piikkiö

Ratamestarikoulu on tarkoitettu kaikille suunnistuksen ratamestarityöstä kiinnostuneille, ja erityisesti niille, jotka ovat tekemässä ratoja iltarasteille, nuorten harjoituksiin, seuran taitoharjoituksiin tai on halu toimia ratamestarina kilpailuissa.

Ratamestarikoulu on edellytys 2. luokan ratamestarirekisteröintiin, jolloin voi toimia ratamestarina kansallisissa tai am-kilpailuissa.

Ratamestarikoulun hinta on 35 euroa, ja se laskutetaan seuroilta tilaisuuden jälkeen. Hintaan sisältyy koulutuksen lisäksi ratamestarityön kannalta oleellinen kirjallinen materiaali: Ratamestarikirja 2006, Rastinmääritteet 2004, Suunnistusratoja lapsille ja Lajisäännöt 2007. Ota mukaan muistiinpanovälineet ja reikälevy tai kompassi ratapiirustusta varten.

Paikan päällä on päivällä mahdollisuus ruokailuun. Tarjolla on pitopalvelun lounas, palapaistia. Aamukahvi + lounas yht. 15.- maksetaan ruokailun yhteydessä.

Ilmoittautumiset 5.2. mennessä kilpailuohjaaja Hannu Pyylle ensisijaisesti sähköpostilla: pyy.hannu(at)gmail.com tai puhelimella 040-5072071. Ilmoittautuessasi ilmoita nimesi, seurasi, puh.nro, sähköpostiosoite, ja jos et osallistu ruokailuun.
Tweet