PR:n maastojuoksukilpailut

Taas herkistelimme juoksuvirettä ennen syksyn suurseuraviestejä (25manna ja Halikko) avoimissa PR:n maastojuoksumestaruuskilpailuissa. Kisat olivat järjestyksessä jo seitsemännet. Matkat olivat lyhyet 1,5 - 6,0 km. Lähtöviivalle kertyi ennätysmäärä osanottajia. Mukana oli mukavasti vierailijoita, AngA, TP ja SuSi ainakin. Ensimmäistä kertaa oli käytössä kaksi lähtöaaltoa. Ensin starttasivat klo 17.30 nuoret (H8-12 ja D8-14) yhden pururatakierroksen juoksuun. Tommi Reponen teki H12-sarjassa uuden ennätyksen. Muutenkin meno H12-sarjassa oli hienoa, suurin sarja ja viisi poikaa alle 7 minuutin. Ikäluokkaennätykset tekivät myös Ilmari Heinonen (H10) ja Antti-Pekka Niinistö (H14). Illan toinen startti tapahtui klo 17.45. Matkat olivat 2-4 kierrosta pururataa. Miesten sarjassa Janne Virtanen oli löytänyt ainakin hieman kadoksissa ollutta juoksuvirettään. Loppuaika 20.33 oli sekunnilleen sama kuin vuonna 2000 juostu reittiennätys, mutta kaksi viimeistä kierrosta (5.06 + 4.59) osoittivat, että parempaankin olisi ollut varaa. Markus Lindeqvist ja Matti Tahvonen tekivät kumpikin ennätyksensä. Naisissa MM-kävijä Satu Vesalainen paranteli reittiennätystä tuntuvasti. Se on nyt 18.13. Ikäihmisissä Eija Sipponen, Airi Sipponen, Ilkka Aakula ja Lauri Röytiö parantelivat ikäluokkaennätyksiä.