Kuntovenlat toiminta alkoi

Pari vuotta sitten Jukolan viestin loppuviitoituksen varrella katsomossa oli joukko PR:n kuntosuunnistavia naisia ja tulipa siinä puheeksi, että olisi hienoa joskus osallistua Venlojen viestiin. Sipposen Eija sattui olemaan lähettyvillä ja kysäisimme häneltä olisiko meillä mitään mahdollisuuksia osallistua seuraavan vuoden Venlojen viestiin. Eija mietti hetken, katsoi meitä merkitsevästi ja sanoi, että sitten kyllä tarvitsisi aloittaa harjoittelu heti. Ajatus jäi ajatuksen asteelle eikä edennyt sen pidemmälle.

Asia jäi kuitenkin vaivaamaan ja tänä keväänä ajatus tuli esille uudelleen. Päätimme, että jos Eija suostuu valmentajaksi niin kokoamme porukan, joka valmentautuu vuoden 2006 Salon Venlojen viestiin. Kokosimme rohkeutemme ja pyysimme Eijaa valmentajaksi. Eija ei nauranut vaan suhtautui asiaan positiivisesti ja kannustavasti. Naisväki innostui yhteisestä kunnon kohennuksesta ja suunnistustaidon kehittämisestä.

Heinäkuun lopulla joukko naisia kokoontui Kevolan koululle keskustelemaan Eijan kanssa ryhmän tavoitteista ja harjoitusohjelmasta. Sovimme kesäkauden ohjelmaan maanantaisin Kevolan koulun kuntopiirin ja lentiksen/muun pelailun (klo 18), Ankkiksen yhteislenkin ja saunan keskiviikkoisin (klo 18.30) ja Peimarin Rastit torstaisin. Talveksi on anottu salivuoroa ja kuntosalillakin on tarkoitus syksyn tullen käydä. Seurantapalaverin ajankohdaksi sovimme 29.9., silloin tutkailemme tarkemmin talven harjoitusohjelmaa.

Ryhmän nimeksi muodostui Kuntovenlat. Kuntovenlojen tavoitteena on saada kasaan mahdollisimman monta joukkuetta vuoden 2006 Venlojen viestiin. Tavoitteena on päästä viesti läpi - toiset juosten, toiset hölkäten, jotkut hitaammin kiiruhtaen. Siispä jos sinusta tuntuu, että Kuntovenlat olisi myös sinun juttusi niin tule mukaan em. yhteisiin harkkoihin tai ota yhteyttä Eijaan. Kukaan ei katso kummeksuen, jos pääset mukaan vain silloin tällöin yhteisiin juttuihin, kunhan valmentajan ohjeita noudattaen keräät viikossa vähintään kolme kuntosuorituskertaa ja yhteensä vähintään kolme tuntia.

Kuntovenloihin ovat jo liittyneet suunnittelutilaisuudessa paikalla olleet Leena, Anne, Riitta, Ritva, Kaija, Liisa, Ulla, Pirjo, Kaarina, Riikka ja Alice lisäksi kiinnostuksensa ovat ilmaisseet Sari ja Kristiina. Kaikki naiset joukolla mukaan oli sitten tavoitteena Venlojen viestiin osallistuminen tai muuten vain suunnistustaidon ja kunnon kohentaminen.

Yhteyshenkilö Eija Sipponen, p. 040-5831705
Tweet