Paimion Rastin postituslistat

Listat


Paimion Rastilla on käytössä kaksi yleistä sähköpostilistaa:
lista[o]paimionrasti.fi on tarkoitettu kaikille seuran jäsenille (@ -merkki on korvattu tässä [o] -merkinnällä mahdollisen roskapostin ehkäisemiseksi). Tähän osoitteeseen kirjoitetut viestit tavoittavat kaikki listalle liittyneet. Viestin lähettäjän tulee olla myös listan jäsen, joten jos käytät useampia sähköpostiosoitteita, lähetä viestisi siitä osoitteesta jolla olet liittynyt listalle. Tälle listalle lähetetään viikottaisia tiedotuksia tulevista seuran tapahtumista, kilpailumatkoista, yhteisharjoituksista, talkoista, kokouksista, jotka koskevat koko seuraa.

pr-valmennus[o]paimionrasti.fi on valmennuksen oma sähköpostilista, joka pääasiassa palvelee valmennusryhmäläisiä ja ryhmän lähimpiä tukijoukkoja. Listalle lähetetään tietoa valmennusryhmien leireistä, viesteistä ja käydään valmennusryhmän sisäistä keskustelua. Listalle voi kuitenkin liittyä kuka tahansa seuran jäsen.

Yleisten listojen lisäksi seuran sisäisillä ryhmillä on omia suljettuja listojaan.

Liittyminen listoille/Poistuminen listoiltaHuomaa, että palvelimella on "vahvistamaton" SSL sertifikaatti, joten uusimpien selainten kanssa joudut hyväksymään poikkeuksen jotta pääsen listan hallintaan.

Koko seuran lista:
http://lists.paimionrasti.fi/mailman/listinfo/lista

Valmennuksen lista:
http://lists.paimionrasti.fi/mailman/listinfo/pr-valmennus

Poistumista varten tarvitset salasanan, jonka olet saanut listalle liittymisen yhteydessä. Jos olet tuhonnut sen, saat tilattua sähköpostiisi yllä olevien listojen omien sivujen alalaidasta. Salasanan saa myös tukihenkilöltä osoitteesta: prlistat[o]gmail.com

Samaan tapaan voit kirjautua sisään ja ulos seuran muille listoille. Muutat vain yllä olevan nettiosoitteen viimeistä tunnusta.

Viestin lähettäminen listalle


Voit kirjoittaa Paimion Rastin seuran sähköpostilistalle lähettämällä viestin osoitteeseen lista[o]paimionrasti.fi.
Vastaavasti valmennuksen listalle voi kirjoittaa osoitteeseen pr-valmennus[o]paimionrasti.fi.

Uudet postituslistat


Mahdollista on myös luoda uusia postituslistoja seuran sisäisille pienryhmille esim. eri valiokunnille. Toivomukset uusista postituslistoista voi lähettää tiedotusvaliokunnalle (pr-tiedotus [o] paimionrasti.fi). Samasta osoitteesta voi kysyä apua listojen kanssa toimittaessa.
Tweet