Kuntovenlat kohti kevättä

Kuntovenlojen syyskauden palaute- ja kevään suunnittelupalaveri pidettiin ke 12.1. Hiihtomajalla yhteislenkin, saunan ja avantouinnin jälkeen. Paikalla oli toistakymmentä ryhmäläistä, valitettavasti työvuorojen yms. syiden takia kaikki eivät paikalle päässeet.Edellisessä palaverissa annoimme Eija koutsin tarkastettavaksi viime vuoden Peimarin Rastien ratojen reitinvalintojamme, Eija oli tutkaillut syheröitämme ja antoi kannustavaa palautetta, kommentoiden mm. että kannattaisi ajatella……… Karttoja reitinvalintoineen voi antaa Eijalle jatkossakin tutkailtavaksi.Tiistain salivuorolla, keskiviikon yhteislenkillä ja perjantain kuntosalilla on käynyt ihan mukavasti porukkaa. Sunnuntain sulkapallovuorolla olisi tilaa useammallekin pelaajalle. Todettiin, että flunssien lisäksi harjoittelua on haitannut muutama käsi- ja polvivamma.Vakioharjoitukset jatkuvat entisellään kevätkauden ainakin maaliskuun lopulle asti. Peimarin Rastit alkavat maalis/huhtikuussa ja salivuorot loppuvat, joten silloin harjoituskalenterikin muuttuu.Kevätkauden harkat:

- ti sali Kriivarin koulu klo 20.15.-21.30 (kuntopiiriä, jumppaa, vanhoihin Venlojen viestin karttoihin tutustuminen, sähly, …..)

- ke Ankkiksen yhteislenkki juosten/hölkäten/kävellen/sauvakävellen klo 18 ja lenkin jälkeen sauna ja uinti

- pe kuntosali Solina klo 19. Kuntosalilippuja Eijalta hintaan 4,20.

- su sulkapallo Koulukeskuksen 2-sali klo 16-18Keskusteltiin seuran harjoitustarjonnasta ja todettiin, että seuralla on lauantaisin taitoharjoituksia, joihin myös kuntoilijat voivat osallistua. Tästä mahdollisuudesta kaikki eivät olleet tietoisia ja infoa kaivattiin Kunnallislehden seurat-palstalle. Eija lupasi selvitellä harjoituksia ja laittaa sähköpostilla/tekstiviestillä tietoja.Kevätkauden extra ohjelmassa on mm.

- la 12.2. hiihtoa (lumiesteen sattuessa vaellus) Mäntyrinteen maastossa, jonka jälkeen Kaarina on luvannut saunottaa koko porukan ja tarjota hernerokkaa ja pannaria

- su 27.2. Huovinretken laturetki

- 11.-13.3. korkeanpaikan leiri Kusiaismäellä Saarijärvellä Rahkosten vieraana

- maaliskuussa (pvm ?) Kuhankuonon laturetki

- la 2.4. suunnistusta Mäntyrinteen maastossa, jonka jälkeen nautimme Kaarinan tarjoamasta saunottelusta ja murkinasta. Lisäksi teemme katsauksen menneeseen talvi/kevätkauteen ja suunnittelemme kesäkauden harkkoja ja tapahtumiaSaarijärven leirillä tutkaillaan mahdollisuuksia osallistua kevään/kesän kilpailuihin mm. kortteliviesti Espoon kevätkirmaus ja FinnSpring viesti kiinnostavat.Extaohjelmasta Eijalta lisäinfoa lähempänä ko. päivää.Kuntovenloilla on oma postituslista, jonka kautta koutsi Eija lähettää infoa, Venlat kyselee sulikseen pelikaveria, jne. Postituslistalle pääset kertomalla yhteystietosi Eijalle.

Tweet